PASTA ARAMA
Gizlilik İlkesi

KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI KANUNU KAPSAMINDA AYDINLATMA VE İLETİŞİM İZİN KAPSAMI

Kişisel Verilerin Korunması kapsamında yer alan ve 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (‘6698 sayılı Kanun’) uyarınca kişisel veri kabul edilen verileriniz Misket Pasta web sitesi yöneticileri tarafından ugun görüldükleri konulara ilişkin; müşteri memnuniyeti araştırmaları, anket çalışmaları, tanıtım, bilgilendirme, kutlama, temenni, onay alma ve pazarlama çalışmaları yapılması, ihtiyaçlarınıza özel fırsatlar geliştirilmesi, işlemlerinizle ilgili istatistiklerin oluşturulması, sizinle olan bağlantının devamının sağlanması, amacıyla 6698 sayılı Kanun’un 5. ve 6. maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları ve amaçları dahilinde işlenebileceğini aynı amaçla Misket Pasta web sitesi yöneticilerinin benzer konularda birlikte çalıştığı kurumlar ile paylaşılarak, tüm bu şirket / kurumlar ile bunların altyapı ve hizmet sağlayıcıları (gönderi şirketi, çağrı merkezi, danışmanlar, pazar araştırma şirketleri, veri saklama merkezleri) iş ortakları, hissedarları, iştirakleri, kanunen yetkili kamu kurumları ve özel kişilere 6698 sayılı Kanun’un 8. ve 9. maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları ve amaçları çerçevesinde aktarılabileceğini; 6698 sayılı Kanun kapsamında veri sahibi olarak,

Kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme,

Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,

Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,

Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,

Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,

6698 sayılı Kanun ve ilgili diğer kanun hükümlerine uygun olarak işlenmiş olmasına rağmen, işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması hâlinde kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,

İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,

Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme, haklarına sahip olduğunuzu ve bu haklarınızı Misket Pasta - Elalmış Cad. Seyhan Sok. No: 7 A-B Yukarıdudullu - Ümraniye / İSTANBUL adresine yazılı olarak başvurarak kullanabileceğinize ilişkin olarak gereği gibi bilgilendirilmiş olduğunuzu beyan ederiz.

Misket Pasta web sitesindeki formlar aracılığıyla göndereceğiniz kişisel bilgileriniz, yöneticilerinin benzer konularda birlikte çalıştığı kurumlar paylaşılarak, tüm bu şirketler ile bunların altyapı ve hizmet sağlayıcıları (gönderi şirketi, çağrı merkezi, danışmanlar, pazar araştırma şirketleri, veri saklama merkezleri) tarafından ürün ve hizmetlere ilişkin; müşteri memnuniyeti araştırmaları, anket çalışmaları, tanıtım, bilgilendirme, kutlama, temenni, onay alma ve pazarlama çalışmaları yapılması, kampanya, indirim, hediye, çekiliş, promosyonlara ilişkin tanıtım ve bilgilendirme çalışmaları yapılması, ihtiyaçlarınıza özel fırsatlar geliştirilmesi, işlemlerinizle ilgili istatistiklerin oluşturulması, sizinle olan bağlantının devamını sağlanması, amaçlarla tarafınıza ticari elektronik ileti gönderilmesini, görüntülü ve sesli mesaj (MMS), elektronik posta, mektup, telefon, çağrı merkezi, otomatik arama ve benzeri vasıtalar aracılığıyla sizinle iletişime geçebilmesi için verileriniz işlenecektir.

Vermiş olduğunuz bu bilgilerin işlenmesi, kullanılması hakkında bilgi alma, düzeltme, değiştirme veya onayı geri alma isteğinizi info@misketpasta.com adresine kendi hesabınızdan mail atarak talep edebilirsiniz.



Sipariş Süresi
Siparişlerinizi teslimatı istediğiniz tarihten minimum bir hafta önce vermenizi öneririz.
Hesap Bilgilerimiz
Hesap İsmi: Ayşe Misket Çerçel
FİNANSBANK ATAŞEHİR ŞUBESİ
IBAN: TR 550011100000000029437660
TEB ERENKÖY ŞUBESİ
IBAN: TR 520003200038900000104322
Çalışma Gün ve Saatleri
Pazartesi - Cuma: 09:00 / 17:30
Cumartesi: 09:30 / 17:00
PAZAR GÜNLERİ PASTA TESLİMATI YAPILMAKTA İMALATHANEMİZ ÇALIŞMAKTADIR. ANCAK OFİSİMİZ KAPALIDIR.
Kalite
Kalite ve üretim izin belgelerimiz için lütfen tıklayınız.
E-bülten
 
Facebook Twitter
E-Konsept İnternet Hizmetleri